Friday, February 03, 2006

El president de la Diputació de Lleida ratlla la il·legalitat i la immoralitat a l'hora de gestioanr els recursos econòmics de la corporació


Des del PSC de les Comarques de Lleida hem denunciat públicament que el president de la Diputació de Lleida atorga subvencions a entitats de Lleida capital i de la demarcació obviant que els únics destinataris de les ajudes de la corporació provincial han de ser els ajuntaments i, aquests, són els que han de canalitzar els recursos a les entitats del seu municipi.

En reiterades ocasions hem posat de manifest també que l'equip de govern de la Diputació de Lleida utilitza els recursos d´una administració pública per a finalitats partidistes al servei d´un candidat i una plataforma electoral.

És obvi que la tasca que ha de fer un gestor públic que ostenta el càrrec de president d´una diputació és treballar en benefici de tots els municipis buscant la més òptima utilització dels recursos existents.

En aquest sentit, el Grup Socialista a la Diputació de Lleida ha presentat i ha tutelat en aquest període un bon nombre d´al·legacions als diversos plans d´inversió de la corporació provincial en el sentit que s´incrementessin la seva dotació econòmica, sempre en benefici dels ajuntaments.

Però en el darrer ple de la Diputació de Lleida vam poder veure la sensibilitat de l'actual equip de govern de l'entitat ja que van votar en contra d'una moció presentada pel Grup Socialista sobre la creació d´un fons de cooperació local argumentant que no estaven segurs de si ratllava la il·legalitat. En tot cas, el Grup Socialista només pretenia amb la moció obrir la possibilitat d'estudiar la creació d'aquest fons, no la seva creació immediata.

Però ja estem acostumats a aquesta manca de sensibilitat municipal de l'equip de govern de la Diputació de Lleida, en mans d'un partit, CiU, que ha tingut 23 anys per executar polítiques que realment contribuïssin al reequilibri territorial, un concepte que ara, des de l'oposició, utilitzen molt com a crítica a la cerca sempre d'un titular. Nosaltres preferim la política dels fets.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home